Mercedes VIN проверка

Разполагате с уникалната възможност да направи проверка на автомобила, който смятате да закупите, преди да заплатите договорената сума.

Възползвайте се, за да установите какъв точно автомобил Мерцедес ще закупите и каква е техническата му история.

Може да получите информация за всеки модел на марката, който фигурира в базата с данни.

Mercedes VIN проверка

Мерцедес ВИН декодер

Проверката на ВИН номер на Mercedes може да бъде направена и от всеки човек на посочената марка и модел транспортно средство. Достатъчно е да въведете номера на шасито в полето по-долу.

Blank Form (#4)
Сервизно обслужване

Детайлна история на сервизното обслужване на автомобила

Реални километри

Справка за изминати реални километри на колата

Скрити щети

Подробен списък с щети и ремонти по автомобила

Полезна информация

Подробен доклад с цялата налична информация

Търсене на автомобил
Научете

Вижте на кои места ще намерите ВИН номера на автомобила.

Безплатен доклад по вин проверка
Разгледайте

Прегледайте съдържанието на доклада, който ще получите.

VIN декодер за Mercedes
Blank Form (#4)
Лесна проверка. Без нужда от регистрация.

Мнения от хора след извършена проверка на VIN на Mercedes

★★★★★

Никога не бих купил употребявана кола, без първо да получа информация за VIN номерът. Тази услуга е от съществено значение за всеки купувач.
Албена Тодорова

★★★★★

Отчетът на VIN номерът ми помогна да избегна покупката на кола, претърпяла сериозна катастрофа. Радвам се, че използвах тази услуга.
Наум Големинов

★★★★★

Докладът ми предостави информация за историята на поддръжката на автомобила, която иначе нямаше как да науча.
Евлоги Евстатиев

Информация за марка коли Мерцедес

Mercedes е немска автомобилна компания с богата история, датираща от края на 1800 г. Всичко започва с Карл Бенц, който изобретява първата бензинова кола през 1885 година. Компанията е основана през 1926 г. в резултат на сливането между Daimler-Motoren-Gesellschaft и Benz & Cie. Новосъздадената компания, Mercedes-Benz, бързо става известна с производството на висококачествени луксозни автомобили и поддържа тази репутация до момента.

През 30-те години на миналия век Mercedes-Benz е доминираща сила в моторните спортове, печелейки няколко Гран При състезания и поставяйки множество рекорди за скорост. По време на Втората световна война компанията произвежда военни превозни средства и танкове за германската армия. След войната Mercedes-Benz възобновява производството на автомобили и бързо възвръща позицията си на лидер в луксозните автомобили.

През 50-те години Mercedes-Benz представя няколко нови модела, включително 190SL и емблематичния 300SL. През 60-те години на миналия век се появява легендарният луксозен седан S-Class, който се превръща във водещия модел на компанията за десетилетия напред.

През 70-те години Mercedes-Benz продължава с иновациите, представяйки първата антиблокираща спирачна система (ABS) и първите въздушни възглавници в серийните автомобили. През 80-те години на миналия век се появява популярният седан E-Class.

През 90-те години на миналия век Mercedes-Benz разширява продуктовата си линия, като представя няколко нови модела, включително SUV M-Class, купето CLK и роудстъра SLK. Компанията също така продължава да прави иновации с нови функции за безопасност, като контрол на сцеплението и електронен контрол на стабилността.

През 2000-те години Мерцедес Бенц допълнително разширява продуктовата си линия с представянето на C-Class и GL-Class SUV. Компанията представя и луксозната марка Maybach, която по-късно е спряна. През последните години Mercedes-Benz се фокусира върху електрически и хибридни превозни средства, представяйки B-Class Electric Drive и S-Class Plug-in Hybrid.

Днес Mercedes-Benz остава една от най-добрите световни марки луксозни автомобили, с широка гама от превозни средства, която включва седани, SUV, купета и кабриолети.

Направи проверка по VIN сега
Blank Form (#4)

Проверка за всеки модел кола на марката, включително за:

Mercedes 190
Mercedes A
Mercedes B
Mercedes C
Mercedes CL
Mercedes CLC
Mercedes CLK
Mercedes CLS
Mercedes E
Mercedes G
Mercedes GL
Mercedes GLK
Mercedes ML
Mercedes R
Mercedes S
Mercedes SL
Mercedes SLK
Mercedes SLR
Mercedes SLS AMG
Mercedes Vaneo
Mercedes Viano
Mercedes Vito

VIN проверка на шаси на кола
Направи проверка и на друга марка автомобил
4.7/5 - (7 гласа)